En kommune med muligheter

Sarpsborg er en grønn perle i Østfold. Vi har et rikt mangfold av mennesker, ressurser og muligheter. Fra en aktiv bykjerne, strekker kommunen seg ut til både landbruksområder, skjærgård og flotte naturområder. Kommunens næringer dekker et bredt spekter og gir byen et grunnlag som kan gjøre Sarpsborg til en foregangskommune i fylket og landet.

 

Venstre vil at Sarpsborg skal være en levende og moderne kommune. Derfor trenger vi de beste skolene, en offensiv miljøpolitikk, et mangfoldig kulturtilbud, en moderne næringspolitikk, og kommunale tjenester som gir trygghet til alle.

 

Sarpsborg står foran omstillinger og utfordringer i tiden som kommer. For å møte dem må vi vite hvor vi skal. Hva skal Sarpsborg være i fremtiden? Hvordan tar vi vare på vår identitet og våre verdier i utviklingen vi stor foran? Og hvordan forvalter vi ressursene for de som kommer etter oss, våre barn og barnebarn? Utfordringen er å ikke miste det Sarpsborg vi kjenner og er glade i, i iveren etter å tiltrekke oss utvikling og utbygging.

 

Venstre tar ombudsrollen på alvor. Vi stiller ikke med ferdige svar, men vi våger å stille spørsmålene.

 

Venstre vil være en garantist for medbestemmelse og kvalitet i prosesser. For Venstre er mennesker viktigere enn systemer.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**