Vi ønsker å se mot Nesseby, hvordan har de klart det?

Venstre vil at skole og barnehagene skal ha tilgang på naturen. "Foto: Stock photo © serega_one, "Foto: Stock photo © serega_one

Nesseby kommune har alt i flere år hatt høy satsning på befolkningsøkning. dette ved å tilby gratis barnehageplasser, det er blitt tildelt gratis boligtomter samt at det har vært gitt ut tilskudd under nyetablering. Her må vi i Tana kunne se igjennom hva har de gjort i Nesseby? Hvordan er prosjektet deres blitt mottat.Vi har tro på at slike punkter vil være med å fylle opp tomme eller glisne skolebygg. Vi ønsker å sette administrasjonen til å undersøke alel forhold her for om dette er noe vi skal kunne satse på i vår kommune også

Kommer Tana Venstre inn i KST ønsker vi tidlig fokus på disse tiltakene med utredninger og prøveprosjekt. Det må ikke være skam å se mot nabokommuners sukseer-

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**