Hurra for biblioteket!

Foto: Margrethe Prahl Reusch

Venstre er glad i biblioteket! I dag, den 26. august, er det nasjonal bibliotekdag, og da feirer vi med å rope hurra for biblioteket!

Biblioteket et sted for å låne bøker, men det er også mye mer: Det er et sted hvor man kan møte andre, oppsøke ny kunnskap, utforske det ukjente og lære om andre mennesker og kulturer. Derfor er biblioteket viktig, og derfor har Venstre stått på for at vi skal ha et bra bibliotek i Skedsmo med gode åpningstider, alle dager i uka, også søndag.

– Vi har et flott hovedbibliotek på Strømmen som vi er stolte over! Men det er viktig med bibliotek i resten av kommunen også. Vi har kjempet for å bevare bibliotekfilialen på Skedsmokorset, og det har vi lykkes med, sier Venstres ordførerkandidat, Boye Bjerkholt.

Nå mener han at turen har kommet til Lillestrøm.

– Det er klart at også Lillestrøm må få et eget bibliotek! For hva er egentlig en by uten et bibliotek, spør Bjerkholt.

Venstre mener at Skedsmo er stort nok til å ha tre bibliotekfilialer.
Er du enig?

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**