Kulturen starter med barn og unge

Hans Kristian Edvardsen og Jostein Toftebakk
Hans Kristian Edvardsen og Jostein Toftebakk. Brønnøy., Foto: Stein Brekk

Kulturlivet i Brønnøy preges av stort engasjement og mange som stiller opp for at barn og unge skal få mulighet til å utvikle sine talenter, enten det gjelder å spille et instrument, synge eller å drive med idrett.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**

Og mange av oss som fikk de rette mulighetene i oppveksten har glede av det hele livet. Vi spiller og synger sammen og vi møter opp på trening. Og vi prøver så godt vi kan å gi videre av det vi har lært, som instruktører og trenere.

Kort sagt, så begynner kulturen med barn og unge. Og så har vi glede av det hele livet. Brønnøy Venstre ønsker derfor å stimulere og verdsette frivillig arbeid ved å styrke samarbeidet mellom kommunen og frivillig sektor. Vi ønsker å stille arealer til disposisjon til kultur og idrettsformål og vi vil opprettholde gratis leie av kommunale anlegg til barn og unge.

Brønnøy Venstre vil opprettholde tilbudet og omfanget i kulturskolen.

På den måten kan kommunen med en liten innsats få veldig mye kultur tilbake. Men alt kan ikke løses ved frivillighet. For barn og unge kan møtet med en dyktig voksen være det som trigger en livslang interesse og kanskje starten på en karriere. Derfor vil vi opprettholde tilbudet og omfanget i den kommunale kulturskolen og vi vil bidra til realisering av nærmiljøklubber, nærmiljøanlegg og større idrettsanlegg.

Brønnøy Venstre ønsker å finne de beste løsningene sammen med lag og foreninger og i samarbeid med disse utarbeide forslag til tiltak for frivillig sektor. Og vi vil at frivillig sektor og kommunens kulturtilbud skal være en del av en helhetlig oppvekstplan.

Jostein Toftebakk
Hans Kristian Edvardsen
Listekandidater, Brønnøy Venstre

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**