Nordre Akers Erik Borge Skei på bystyrelista

Foto: Jo Straube

Erik Borge Skei fra Nordre Aker er 8. kandidat på bystyrelista til Oslo Venstre. Erik er barnelege/avdelingssjef, firebarnsfar og bor på Grefsen. Erik er nå nestleder i bydelsutvalget og leder i miljø-, plan- og samferdselskomiteen i bydelen.

-Jeg har trivdes veldig godt med å gjøre en innsats i bydelsutvalget, og synes egentlig vi har fått til mye. Jeg tror folk er opptatt av noen som bryr seg om Nordre Aker, som får til noe – og som kan jobbe fram de gode sakene i samarbeid til bydelens beste. Nå vil jeg gjerne inn i bystyret for å bidra både for Oslo og Nordre Aker, sier Borge Skei.

Erik brenner spesielt for en god skole- og oppvekstpolitikk, miljø, idrett, frivillighet og helse.

-Jeg vil veldig mye, og er relativt standhaftig slik at jeg ofte oppnår de resultatene jeg ønsker. Jeg er genuint opptatt av lokalpolitikk, også de helt små saker, og tenker at dersom vi i Oslo klarer å bygge opp gode lokalsamfunn, som fungerer, vil mye annet komme av seg selv. Derfor vil jeg jobbe for gode skoler, kulturlokaler og idrettsanlegg der folk bor. Og jeg vil forsøke å legge opp til en grønn byutvikling, med møteplasser, parker og grøntområder. I tillegg vil jeg gjerne bidra til å styrke helse- og omsorgssektoren i Oslo, sier Borge Skei.

Nordre Aker Venstre oppfordrer: Stem Venstre og Erik Borge Skei ved valget 13. og 14. september!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**