Beate Marie Johnsen tar plass på fylkesbenken i Vest-Agder

Portretter, Venstre LM 2015 Beate Marie Johnsen Foto: Jo Straube / Venstre, Foto: Jo Straube

Vi er svært stolte av å få vår egen Beate Marie Johnsen inn i Fylkestinget. Det er også gledelig at Farsund nå har tre representanter i fylkestinget. Sammen med Beate sitter også Kai Steffen Østensen (1994) og Janne Karin Nesheim (1988), begge fra AP.

I et formannskapsmøte i vår tok Beate til orde for at flere farsundsfolk måtte inn i fylkespolitikken. Og hun gikk foran med et godt eksempel da hun stilte seg til rådighet for partiet sitt og dets fylkevalgliste.

Saken om ny skolestruktur for videregående skoler var Beates motivasjon for fylkespolitisk engasjement – i tillegg til å få gjennomført Venstre-politikk. -Vi må være til stede for å bli hørt. Farsund er den femte største kommunen i Vest-Agder. Det skulle bare mangle at vi ikke blir hørt.

Beate ønsker å følge skolesaken fordi det er mange usikre momenter knyttet til skolestrukturen, utbyggingen av Eilert Sundt og flytting av studiestedet på Lista.

Beate skal nå kombinere fylkespolitikken med lokalpolitikken i Farsund kommunestyre.

– Det blir en utfordring. Men fylket vil gå fremfor kommunen. Vi har gode folk i Farsund Venstre som kan ta min plass som vara hvis det krasjer. Det blir nok en utfordring å ri to hester, men det kan også være en fordel på mange måter.

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**