Ragnhild Saxebøl ny hovedutvalgsleder for plan og utvikling

Ragnhild Saxebøl
Foto: Hobøl Venstre

Mandag 12. oktober ble Ragnhild Saxebøl valgt til hovedutvalgsleder for plan og utvikling i Hobøl. Hun danner sammen med ordfører Olav Breivik (H), varaordfører Håvard Jensen (FrP) og leder for Hovedutvalg for oppvekst og omsorg Anne Karine Gramén (KrF) den nye politiske lederkvartetten i Hobøl.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet. Planarbeidet er viktig i en kommune som Hobøl, der vi har stor utbygging av både boliger og næring. I tillegg vil alle miljøsaker havne i dette utvalget til behandling. Ledervervet jeg har blitt valgt til vil med andre ord gi gode muligheter for å utøve mye god Venstre-politikk, forteller Saxebøl.

Det er første gang Hobøl Venstre har ledervervet i et av Hobøls to hovedutvalg, og Saxebøl er dermed historisk. Muligheten kom som et følge av forhandlinger og samarbeid med Krf, Høyre og FrP.

– Det ble ganske raskt etter valgnatten klart at mye lå til rette for at de tre andre partiene i denne konstellasjonen hadde funnet tonen, og de tre hadde jo allerede flertall alene. Da vi ble invitert med, mente vi dette gav den beste muligheten for å sikre Venstre innflytelse til tross for et noe svakt valgresultat til oss å være, forklarer Saxebøl.

Partiene har også snart en felles politisk plattform klar.

Ny politisk ledelse i Hobøl, fra høyre: Ordfører Olav Breivik, utvalgsleder Ragnhild Saxebøl fra Venstre, utvalgsleder Anne Karine Gramén, varaordfører Håvard Jensen.
Ny politisk ledelse i Hobøl, fra høyre: Ordfører Olav Breivik (H), utvalgsleder Ragnhild Saxebøl fra Venstre, utvalgsleder Anne Karine Gramén (KrF), varaordfører Håvard Jensen (FrP).
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 9 år siden.**