Vil gi mer til Avant Garden

Trond Åm
Trond Åm, Foto: Cathrine Dillner Hagen

I Venstres budsjett, som legges fram mandag, er det avsatt 2,5 millioner ekstra til teaterhuset Avant Garden. Midlene skal muliggjøre en flytting til Rosendal. – I mangel av en lokal avtale kan denne ekstrabevilgningen bli avgjørende for teaterhuset for å kunne gjennomføre en flytting, sier fylkesleder Trond Åm i Sør-Trøndelag Venstre til Adresseavisen i dag. Budsjettet danner utgangspunktet for Venstres forhandlinger med regjeringspartiene.

Trond Åm

Trond Åm

Fylkeslaget har hatt teaterhuset på prioriteringslista i lang tid, og Åm mener det nå er avgjørende at alle politiske krefter i fylket samarbeider om å få på plass en forpliktende avtale mellom Trondheim kommune og Sør-Trøndelag fylkeskommune. – Med en bevilgning fra staten er det ingen grunn til at det ikke skal følges opp lokalt. Derfor har dette vært prioritert fra Sør-Trøndelag Venstre inn mot de sentrale budsjettforhandlingene, sier Åm.

Hele budsjettet legges fram mandag 2. november kl. 12.

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**