Innstiller på ny sjef i Stavanger Venstre

Mette Vabø, Venstre

Valgkomiteen til Stavanger Venstre innstiller på Mette Vabø som ny leder for lokallaget. Vabø er innstilt til å overta lederjobben etter Rune Askeland, som velger å prioritere de folkevalgte vervene han har fått etter valget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**

– Valgkomiteen er meget godt fornøyd med innstillingen. Vi har fått satt sammen et styre med godt motiverte medlemmer. Samtidig har vi fått på plass en ny dyktig og engasjert leder. Mette er godt likt i organisasjonen og har vist et brennende engasjement for Venstre. Hennes personlighet skaper åpenhet og engasjement, sier leder av valgkomiteen, Kjartan Alexander Lunde.

Mette er godt likt i organisasjonen og har vist et brennende engasjement for Venstre

Mette Vabø har en mastergrad i Region og Regionalisering fra Universitetet i Bergen. Hun er nå næringsstipendiat for TINE og er i innspurten med en doktorgrad i markedsføring og ledelse ved UiS. Politisk engasjeres hun av mye, men hun er særlig opptatt av at Stavanger skal være en god by å bo i for alle, med et allsidig nærings- og kulturliv. I tillegg brenner hun for at det skal være gøy, engasjerende og lærerikt å være medlem i Stavanger Venstre.

To nye styremedlemmer
Valgkomiteen innstiller på gjenvalg av Erik Hammer og ønsker to nye styremedlemmer inn: Magne Bartlett og Harald Hammer.

Erik Hammer har vært styremedlem i Stavanger Venstre i fire år, hvorav en periode som nestleder. Han har hatt en rekke verv i Venstre og har også solid næringslivserfaring. Han var i perioden 2013 til 2015 nestleder i Kommunalstyret for Oppvekst i Stavanger.

Magne Bartlett har mye erfaring fra politisk arbeid både i Stavanger Venstre og tidligere i Unge Venstre. Han arbeider for tiden som nestleder for utdanning i studentorganisasjonen StOr ved Universitetet i Stavanger.

Harald Hammer har mye organisasjonserfaring og styreerfaring. Han har tidligere vært leder for Den Norske Turistforernings Ungdom og styremedlem i DNT. Har også erfaring fra flere politiske verv i Venstre og Unge Venstre.

Hvem sitter i valgkomiteen?
Valgkomiteen består av tre medlemmer valgt av årsmøtet i 2014. Disse er:
Kjartan Alexander Lunde, leder
Annamaria Gutierrez
– Roar Houen

Nå skal det være årsmøte?
Årsmøte blir torsdag 10. desember. Mer info kommer.
Se event på facebook

Valgkomiteen sin fullstendige innstilling på styre til årsmøte 10.12.2015

Leder: Mette Vabø (ny i dette verv)
Styremedlem: Hege E. Nordbøe (ikke på valg – valgt til 2016)
Styremedlem: Erik Hammer (gjenvalg)
Styremedlem: Anette Frøyland (ikke på valg – valgt til 2016)
Styremedlem: Harald Hammer (ny)
Styremedlem: Hege Benedicte Blom (ikke på valg – valgt til 2016)
Styremedlem: Magne Bartlett (ny i dette verv)

1. vara: Jan Erik Søndeland (ny i dette verv)
2. vara: Paal Magnus Lilleeidet (ny)
3. vara: Jarle Tronerud (ny)
4. vara: Kirsti Marie Sandgren (gjenvalg)
5. vara: Line Cecilie Christiansen (gjenvalg)

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**