Espen Ophaug gjenvalgt som leder av Oslo Venstre

Foto: Jo Straube

Erik Borge Skei ble gjenvalgt som 1. nestleder. Marit Kristine Vea ble valgt som 2. nestleder. Hun er ny i dette vervet. Les hvem andre som ble valgt til styret her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**


-Vi har nå valgt et godt lag for å sikre valgseier i 2017, og jeg gleder meg over å få lov til å lede det laget videre, sier Espen Ophaug, gjenvalgt leder i Oslo Venstre.

Årsmøtet har behandlet en rekke politiske uttalelser etter at det kom inn over 30 forslag til årsmøtet.

– Jeg er spesielt fornøyd med at årsmøtet har gitt full støtte til Venstres stortingsgruppe avvisning av Sylvi Listhaugs asylforslag.

– Venstre og Oslo Venstre står for en human og rettferdig asylpolitikk, uttaler Ophaug. – Det viktigste akkurat nå er å sikre en offensiv integreringspolitikk. Det skal vi jobbe for både på Stortinget og i bystyret, lover Ophaug.

Årsmøtet hadde nærmere 180 deltakere.

Ny nestlederMarit Vea
– Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet som nestleder i Oslo Venstre. En viktig oppgave blir å verve flere medlemmer og utvikle organisasjonene videre, sier Marit Kristine Vea. Vea har tidligere vært byrådssekretær for miljø og samferdsel og lokallagsleder for Grünerløkka Venstre. Hun jobber for tiden i Zero.

I styret
Anders Bergsaker og Naomi Ichihara Røkkum er gjenvalgt til styret som styremedlemmer. Gøril Bjerkhol Havro og Haakon Riekeles er valgt som nye styremedlemmer. Varalisten til styret består av Hans Kristian Voldstad, Frida Blomgren, Margrethe Geelmuyden, Ingvill Elvestad Meltvedt og Julia Anh Thu Ølmheim.

Direktevalgte til hovedstyret
Hallstein Bjercke og Jarl W. Alnæs ble gjenvalgt som direktevalgte til hovedstyret. Tina Shaguft Kornmo ble valgt til hovedstyret, og er ny i dette verv. Varaer til hovedstyret ble Jon-Terje Bekken, Sofie Høgestøl og Eivind Nikolaysen.

Desisjonsnemd
Desisjonsnemda har fått ny leder i Kjell Veivåg. Berit Kvæven og Gudrun Jære Hoel ble gjenvalgt til desisjosnemda.

Finansnemda
Finansnemda har fått ny leder, Tord Egaas Songe-Møller. Han har tidligere møtt i finansnemda i to år og er lokallagsleder for Østensjø Venstre. Nemda består forøvrig av Kjartan Almenning, Liv Irene Haug, Jørgen Hauge og Monica Tjelmeland.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 8 år siden.**