Ekebergmarsjen – for vern av Ekebergsletta

Kom bli med å gå rundt Ekebergsletta for å markere det som må bli en vernegrense.

Vis din støtte for vern av Ekebergsletta mot gradvis utbygging.
Nordstrand Venstre inviterer alle til å delta i Ekebergmarsjen. Vi er inspirert av det Erik Sture Larre gjorde da han gikk opp Markagrensen. En slik grense trengs også rundt Ekebergsletta.Silje Nergaard, Ole Paus og andre musikere underholder.Bli med og vis ditt engasjement for å ta vare på Ekebergsletta sitt unike, åpne og vakre slettepreg. Vær med å markere din motstand imot utbygging og fysiske installasjoner som ødelegger Ekebergsletta sitt særpreg. Underveis blir det appeller fra blant annet sentrale politikere fra Oslo Venstre og folk som kan fortelle historien om sletta. Programmet utvides etterhvert.

Vi starter marsjen kl 16.00 og vi er tilbake på startstedet ca 17.30. Da blir det underholdning! Det blir mulighet for å komme for bare å være med på underholdningen, men vi håper så mange som mulig ønsker en hyggelig rusletur rundt Ekebergsletta.

Ekebergsletta

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**