Nyhetsbrev for September 2016

Høstens første kommunestyre fant sted onsdag 14. september. Der ble blant annet utredningen av parkeringsbehovet lagt frem av arbeidsgruppa.

Vi er veldig fornøyd med å få inn sykkelparkering i sentrumsplanleggingen i Oppdal. Forslaget ble fremmet av Trygve Sande (V), og ble tatt inn i det som til slutt ble Kommunestyrets forslag i utredningsarbeidet om fremtidens parkeringsbehov. Tilleggsforslaget lyder som følger:sykkel

“4. Utarbeide et forslag til sykkelparkering som er dimensjonert for framtidig behov for parkering av transportsykler og elsykler, samt vanlige sykler.”

Klagesaken rundt vedtaket om regulering av Gjevillvassveien ble behandlet. Klagen ble avvist av kommunestyret, med blant annet Venstres stemmer. «Det lukter sterkt av beslutningsvegring. Det er ingenting i veien for å forhandle mens reguleringsarbeidet pågår», sa Hans Bøe under debatten i kommunestyret. Saken blir nå sendt videre til fylkesmannen.

Rennebu gjennomførte 12. september en rådgivende folkeavstemning om kommunereformen, den endte med et solid flertall for å si nei til sammenslåing mellom Oppdal og Rennebu.

Neste kommunestyremøte er 19. oktober, der blir det blant annet budsjettregulering og mye annet spennende. Mandag 17. oktober er det åpent gruppemøte på møterom Rådmannsbua kl 20.00, velkommen skal du være!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**