Stortingsvalgslisten er klar

Fem på topp: (fra venstre) Per Martin Berg (3. kandidat), Kari-Lise Rørvik (2. kandidat), Carl-Erik Grimstad (1. kandidat), Suzy Christina Haugan (4. kandidat) og Kim Hjardar (5. kandidat)., Foto: Carl Otto Kielland

Carl-Erik Grimstad (64) fra Tjøme er klar for å kjempe om en plass på Stortinget.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**

Lørdag 22. oktober deltok 40 lokale delegater i Vestfold Venstres nominasjonsmøte for stortingsvalget 2017.

Carl-Erik Grimstad (64) fra Tjøme ble enstemmig valgt inn på topp. På 2. plass finner vi Kari-Lise Rørvik (39), bosatt i Stavern. På 3. og 4. plass ble Per Martin Berg (38) fra Sande og Tønsberg-kvinnen Suzy C. Haugan (38) valgt.

Jeg er klar for å jobbe sammen med de andre kandidatene for at Vestfold Venstre skal få en av plassene til Stortinget i neste periode

Carl-Erik Grimstad

Vestfold trenger Venstre i kampen for en frisk Oslofjord, en miljøvennlig løsning på ferjesambandet Horten – Moss og satsning på en sammenkobling av Vestfoldbanen med ny Sørlandsbane; Sørvestbane. Venstre vil også satse mer på Torp flyplass istedenfor utvidelse til en 3. rullebane på Gardemoen.

Venstre er garantisten for at også Vestfold kommer med i bymiljøavtalene, slik ni andre byområder allerede nyter godt av, for å få et bedret kollektivtilbud i vår del av landet og at trafikkveksten skjer ved bruk av buss, tog, sykkel og gange.

 

Nominasjonsmøte Vestfold Venstre

 

40 delegater fra fylkets lokallag møttes for gode diskusjoner og positive omtaler av de forskjellige kandidatene på listen. Listen har god spredning, både med kjønn, bosted og alder. Listen består av 7 kvinner og 6 menn, og gjennomsnittsalderen på listekandidatene er 42 år. Venstre har aktive lag i hele fylket og er klare for å starte valgkampen!

Hele kandidatlisten for Vestfold Venstre til stortingsvalget i 2017

Carl-Erik Grimstad Tjøme 1952
Kari-Lise Rørvik Larvik 1977
Per Martin Berg Sande 1978
Suzy C. Haugan Tønsberg 1978
Kim Hjardar Hof 1966
Tone Skalpe Bjørnli Nøtterøy 1960
Adrian Salihu UV/Larvik 1994
Nora Pernille Bruun-Lie Horten 1980
Jan Rune Traa Andebu 1966
Elin Berg Schmidt Re 1962
Kirsten Haaberg Sandefjord 1973
Britt Lillian Fevang Tønsberg 1980
Adrian Hansen UV/Holmestrand 1997

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 6 år siden.**