Interpellasjon fra Marit Svarverud om adresseringsprosjektet i Sigdal

Foto: Ellen Lysenstøen

I kommunestyrets møte 27. oktober 2016 etterspurte Marit Svarverud (V) en tids-, finansierings- og gjennomføringsplan for adresseringsprosjektet i Sigdal. Hun henviste til kommunestyrets vedtak 11. desember 2015 som vedtok at rådmannen skal komme tilbake til kommunestyret med en slik plan for 2017. Så har ikke skjedd, og dermed var det betimelig å spørre ordføreren om saken.

I svaret fra ordfører Tine Norman (SP) står det å lese at prosjektleder Lene Kofstad i løpet av november vil begynne å adressere:

“Kofstad vil i løpet av november begynne å adressere, og vedtakene på de enkelte veiene vil gå ut fortløpende. Adresseringen vil starte ytterst i bygda, og hun vil jobbe seg systematisk oppover dalen. De som bor på gårdsbruk kan kreve å få gårdsnavnet med i adressen i tillegg til veiadressa. Alle eiendommer får egen adresse, også næringseiendommer, idrettsanlegg og hytter.

Parallelt med adresseringa vil skilting starte våren 2017. Rådmann har signalisert at det er ønskelig å bruke egne folk til deler av jobben med skilting. Dette for å holde budsjettet på prosjektet – og evt. klare å spare penger.

Det er for 2017 lagt inn kr 1 425 000 og for 2018 kr 655 000.”

Les hele svaret på interpellasjonen her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 7 år siden.**