Forskings- og høgare utdanningsminister Nybø til Sogndal

Statsråd Iselin Nybø til Sogndal, regjeringen.no

Torsdag 28. juni kjem forskings- og høgare utdanningsminister Iselin Nybø til Sogndal for å sjå korleis med forskingsmiljøa jobbar med det grøne skiftet. Ho skal også høyre om samarbeidet mellom kommunen og høgskulen om lærarutdanningsbarnehage.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 5 år siden.**

Program:

 

10.30-11.30 Høgskulen på Vestlandet: Orientering om Teknoløft Sogn og Fjordane, arbeidet på Institutt for miljø- og naturvitenskap knytt til klima, miljø og grønt skifte, og prosjekt i lærarutdanninga. Orientering ved HVL og Sogndal kommune om lærarutdanningsbarnehage

Adresse: Svanehaugvegen 1, 6812 Førde

 

11.45-12.30 Besøk på Kyrkjebakken barnehage, knytt til barnehagelærarutdanninga på HVL Campus Sogndal.

Adresse: Sjerpeveien 100, 4274 STOL

 

13.30-14.30 Vestlandsforsking: Orientering om arbeidet på instituttet knytt til grønt skifte, forskningssamarbeid med næringslivet og digitalisering, og om prosjektet om kunnskapssenter for berekraftig klimatilpassing. Orientering ved Vitensenter Sogn og Fjordane om vitensenterprosjektet.

Adresse: Røyrgata 4, 6856 Sogndal

 

14.45-15.45 Besøk på bedriftene nLink og Rocketfarm.

 

Kontakt:

Dersom du ønsker å vere med på heile eller delar av besøket, ta kontakt med kommunikasjonsrådgivar Martin B. Andersson: [email protected] eller 99 36 31 18.

 

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 5 år siden.**