Valgliste 2019

 

1. Thomas Stangeby, f, 1974

Thomas Stangeby er Venstres ordførerkandidat på Nesodden. Hans lokalpolitiske engasjement kommer av et brennende ønske om at Nesodden kommune skal utnytte sitt fulle potensial på viktige områder som skole og miljø.

Thomas er ansatt ved Utenriksdepartementet og har vært diplomat ved flere utenriksstasjoner i Asia og Europa. Han er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole (NHH) og har yrkeserfaring også fra privat sektor. Thomas bor på Berger, har to barn og har inntil nylig vært styreleder i Fjordvangen barnehage.

 

 

2. Anne-Berit Smørås, f, 1952

Anne-Berit har sittet i kommunestyret for Nesodden Venstre i 3 perioder og formannskapet i 2 perioder. Hun har også vært fast medlem i planutvalget i flere perioder. Hun har vært flyvertinne/purser i SAS i 36 år. I voksen alder tok Anne-Berit gartnerutdanning og driver nå gårdsbutikk med egenproduserte økologiske grønnsaker. Hennes ønske er at Nesodden skal forbli en grønn, miljøvennlig og landlig kommune, samtidig som vi er framtidsrettede. Anne –Berit er særlig opptatt av at Nesoddinger skal ha et godt pleie og omsorgstilbud. Nesoddtunet skal ha lokalt produsert mat!

 

 

3. Gaute Voigt-Hanssen, f, 1974

Gaute leder i Nesodden Venstre, vara til Kommunestyret og har vært fast medlem av plan- og teknikkutvalget i inneværende periode. Han er jurist, forfatter og arbeider i Klima- og miljødepartementet med internasjonale miljøspørsmål. Han er utdannet ved Universitetet i Bergen og University of Auckland, New Zealand. Gaute har vært leder av Helvik Vel i en årrekke og mener kommunen og velene bør samarbeide tett til beste for Nesodden. Han er glad i å løpe, både i skog og langs veien.

 

 

 

4. Martin Apenes, f, 1970

Martin er vår kandidat til skole- og oppvekstutvalget. Han er jurist, driver eget firma og har vært engasjert i lokalpolitikken i 8 år. Som trebarnsfar og aktiv i frivillig arbeid kjenner han Nesodden godt.