Hils på våre nye medarbeidere

Fra venstre: Håvard Moseng, Idun Gulla Dyrnes og Oda Lyngstad, foto: Johan Malvik

Laget vårt har blitt utvidet med tre nye valgkampmedarbeidere som skal bidra til at Venstre vinner valget i Viken.

20 år gamle Idun Gulla Dyrnes, 19 år gamle Håvard Moseng og 22 år gamle Oda Lyngstad har blitt ansatt som valgkampmedarbeidere i Viken Venstre.

Idun Gulla Dyrnes kommer fra Mysen og har det siste året studert tysk ved Universitetet i Oslo. Hun sitter i fylkesstyret i Viken Venstre og er nestleder i Viken Unge Venstre. Idun skal ha et ekstra fokus på å følge opp lokallagenes arbeid, og gleder seg til å sette i gang.

– Jeg gleder meg til å jobbe masse for at Venstre skal vinne valget til høsten, sier Idun.

Oda Lyngstad kommer fra Lier, men har bodd og studert i Oslo de siste årene. Hun har en bachelor i internasjonale studier og har tidligere vært praktikant for Venstres stortingsgruppe. Hun skal blant annet bistå kandidatene våre med skrivearbeid.

– Jeg er temmelig ny i Venstre, så jeg gleder meg til å bli kjent med flere hyggelige venstrefolk gjennom sommeren, sier Oda.

Håvard Moseng kommer fra Jar i Bærum. Håvard har gått medier og kommunikasjon, og vil ha et ekstra fokus på å hjelpe lokallagene med utforming av grafikk og trykkmateriell. Det siste året har han tilbragt på musikklinja ved Harstad Folkehøgskole. Nå gleder han seg til å prøve noe nytt, og bidra til at Venstre gjør et godt valg.

– Jeg er veldig glad for muligheten til å jobbe et sted der hvor jeg kan utfolde meg kreativt, sier Håvard.