Ny sekretariatsleder i Oslo Venstre

Foto: Liv Aarberg

Audun Bonde er ansatt som ny sekretariatsleder fra 7. august – Vi er glade for å ha fått Audun med på laget, og gleder oss til å jobbe sammen med han, sier Espen Ophaug, leder i Oslo Venstre.

Audun er fra Oslo og har vært aktiv i Unge Venstre og Venstre i mange år. I 2017 jobbet han for Oslo Unge Venstre og var med på laget som sikret et historisk høyt resultat av skolevalget. Han har studert økonomi og administrasjon på NMBU og kommer fra stilling som prosjektkoordinator i NHO.

– Jeg gleder meg til å bygge laget som skal vinne valget i høst. Oslo Venstre er Venstres viktigste fylkeslag, og jeg skal forsøke å gjøre jobben litt lettere for alle de fantastiske frivillige som legger ned en innsats for partiet året rundt.

Audun begynner i Oslo Venstre 7. august, og vil jobbe sammen med Joke Verwaard til hun slutter 23. august.