Velkommen Audun!

Asker Venstre har ansatt Audun Aas som ny valgkampkoordinator.

– Valgkampen i år blir ekstra spennende da vi denne gangen skal nå ut til tre kommuner, og ikke bare en. Jeg gleder meg til å jobbe for at Venstre skal gjøre et godt valg i nye Asker kommune. Lokalpartiet vil kjempe for at nye Asker skal bli en både grønnere og mer liberal kommune, sier Aas.

Audun er opprinnelig fra Drøbak, men tilbringer ofte somrene hos sine besteforeldre på Verket, Klokkarstua. Til daglig studerer han ved juridisk fakultet ved UiO. Audun jobber også fast i Gatejuristen, der han representerer rusavhengige innen juridiske problemstillinger. Audun har også stor interesse i musikk, og synger i flere kor.

– Jeg gleder meg til å bli kjent med alle Asker Venstre-aktivister. Det er inspirerende å få oppleve så mange engasjerte frivillige i lokalpolitikken. Både kandidatene og andre frivillige gjør en knalljobb, og det til alle døgnets tider. Uten all denne frivillige innsatsen i lokalsamfunnet hadde vi ikke hatt et så sterkt demokrati og folkestyre som vi har i dag. Dette er det bare å ta av seg hatten for, uttrykker Aas.

I Asker Venstre skal Audun jobbe med både de frivillige og partiets kandidater, og skal sørge for et høyt aktivitetsnivå i alle de tre kommunene. I både Asker, Hurum og Røyken vil aktivitetene blant annet bestå av stands, dørbank og rushtidsaksjoner. Audun vil også bistå med alt annet rundt valgkampen, som bruk av sosiale medier og partiets nettside.

– Vi trenger fortsatt flere frivillige! Bli gjerne med på høstens valgkamp! Send meg en mail til [email protected] dersom du er interessert.