Kandidatpresentasjon: Jan Erik Søndeland

Jan Erik er Stavanger Venstres ordførerkandidat.

Hvem er du?

Jeg er en energisk politiker med et stort hjerte for familien, venner og de svakere gruppene i samfunnet. Utdannet sivilingeniør i Trondheim og tilbakevendt til Stavanger i 2012, bor nå på Storhaug. Har stor sans for humor, men er også seriøs når det trengs. Elsker musikk, bøker, mat, trening og alt annet som er gøy!

Hva er du opptatt av?

Det var behovet for bedre kollektivtransport i Stavanger som fikk meg til å melde meg inn i Venstre i 2012. Klimaendringene er vår tids viktigste kamp og ettersom det fantes et miljøparti som også hadde landets beste næringspolitikk, var det enkelt for meg å velge Venstre. Etter jeg ble medlem oppdaget jeg at hjertet mitt virkelig begyne å banke når det gjaldt barns oppvekstkår. Jeg finner meg ikke i forskjellsbehandling eller en samfunnsutvikling hvor barns muligheter i oppveksten begrenses av størrelsen på foreldrenes lommebok.

Hvorfor stiller til valg for Venstre?

Fordi Venstre har en fremtidsorientert og sosialliberal politikk hvor miljø, næringsliv og like muligheter for alle er tre helt fundamentale pilarer. Jeg er kort oppsummert en liberal sjel som vil alle vel! Min soleklare erfaring etter én periode i bystyret er at det nytter å engasjere seg. Derfor gir det mening. Samfunnsendringer er mulig! Får jeg velgernes tillit vil jeg forvalte den med den største ydmykhet. Jeg ønsker å være en raus, lyttende og offensiv politiker for Venstre, og for hele Stavanger.

Les mer om Jan Erik her.

Her finner du hele Stavanger Venstre sin liste.

Les vårt valgprogram her.

Godt valg!