Ledig stilling: Praktikant hos Venstre på Stortinget

Foto: Stortinget (CC, https://flic.kr/p/22AaHaw)

Vi søker en engasjert person som vil gå inn i en lønnet praktikantstilling for en periode på 3 måneder fra ca 1. desember 2019. Praktikanten blir tilknyttet de politiske rådgiverne i Venstres stortingsgruppe. Søkere bør ha høyere utdanning, gjerne innen jus.

Arbeidsoppgaver og opplæring vil i hovedsak være knyttet til det politiske arbeidet i stortingsgruppen. Det vil også innebære arbeid med kommunikasjon, og samarbeid med Venstre lokalt. Praktikanten vil i tillegg ivareta noen førstelinjetjenester. Tidspunkt for oppstart og lengde på praktikantperioden kan diskuteres med hensyn til egne behov.

Søkerne må ha god formuleringsevne, solid kjennskap til Venstres politikk og organisasjon, og gjerne medlemskap i Venstre. Vi kommer til å ta en rask avgjørelse mht. engasjement.

Type: Midlertidig. Varighet tre måneder.
Sted: Stortinget
Kontaktperson: Sekretariatsleder Torild Skogsholm,
tlf: 480 82 650, e-post: torild.skogsholm@stortinget.no

Søknadsfrist er 7. november 2019.

Kortfattet søknad med CV sendes på e-post til torild.skogsholm@stortinget.no