Ledig stilling: Politisk rådgiver

Foto: Stortinget (CC, https://flic.kr/p/22AaHaw)

Har du lyst til å være med å jobbe for skole, miljø og arbeidsplasser? Venstres stortingsgruppe trenger en politisk rådgiver.

Vi har ledig et vikariat som politiske rådgiver i stortingsgruppen. Fagfeltene vil i hovedsak være knyttet til utdanning-, barn-, likestilling- og kulturfeltet. Tiltredelse ca 1.mars 2020. Vikariatet har varighet til 1. januar 2021.

Søkere må ha god kjennskap til politikk generelt og Venstres politikk spesielt. Søkere må ha svært god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Det er et krav om høyere utdannelse, men vi kan se bort fra dette kravet hvis du har relevant erfaring eller gode personlige forutsetninger for stillingen.

En politisk rådgiver må ha evne til å sette seg inn i og vurdere kompliserte saker raskt og formidle kompliserte saksforhold videre.

Det er en fordel med erfaring fra politisk og organisatorisk arbeid.

Som person har du gode samarbeidsevner, er løsningsorientert og har evne til å arbeide både selvstendig og sammen med andre. Du er initiativrik og arbeider raskt og godt, også under press.

Du må være engasjert i arbeidet med å løfte Venstre videre og vi forutsetter at du deler Venstres politiske grunnsyn.

Vi kan tilby et hektisk og utviklende arbeidsmiljø med utfordrende arbeidsoppgaver.

Det er et personalpolitisk mål å oppnå en balansert kjønnssammensetning og kvinner oppfordres til å søke. Rådgiverstillingene vil medføre noe overtid; både kveldsarbeid og helgearbeid. Lønn etter avtale.

Søknadsfrist er 15.januar 2020

Kortfattet søknad med CV sendes på e-post til torild.skogsholm@stortinget.no eller med vanlig post til Venstres stortingsgruppe, Stortinget, 0026 Oslo. Spørsmål kan rettes til Torild Skogsholm på telefon 480 82 650.