Stine Hansen (Oppland) og Stig Vaagan (Hedmark) er innstilte

Innlandet Venstre

Nominasjonsnemda i Oppland, ledet av Eivind Brenna, har innstilt på Stine Hansen (27) fra Eina i Vestre Toten som førstekandidat til stortingsvalget neste år.

Stine er utdannet sivilingeniør i kjemi fra NTNU og jobber til daglig med IT i ProsessPilotene som har kontor på Hamar og i Asker. Hun er leder av Vestre Toten Venstre og styremedlem i Innlandet Venstre, og har tidligere sittet i Vestre Toten Ungdomsråd, ungdommens fylkesting Oppland og har erfaring fra det lokale bygdeungdomslaget og 4H på Eina.

På de påfølgende plassene er Jo Are Brænden fra Lillehammer, Christin Guldahl Madsen fra Gjøvik, Tone Elisabeth Andersen (Gran), Terje Rønning (Lillehammer), Celine Kristoffersen (Unge Venstre), Kristin Jess Bakken (Østre Toten), Terje Kongsrud (Lillehammer), Juel Sagbakken (Søndre Land), Alice Gudheim (Øystre Slidre), Shahid Umar Nasir (Søndre Land), Hilde Tveiten Døvre (Nord-Aurdal), Olav Olstad (Gausdal), Jo Terje Høysveen (Gjøvik), Liv Stormorken (Ringebu), Bjørg Synnøve Lien (Lillehammer), Roger Granum (Lillehammer), Eivind Brenna (Vestre Slidre).

Nominasjonsnemda i Oppland ble ledet av Eivind Brenna.

Stig Vaagan, Hamar, foreslås som førstekandidat til stortingsvalget for Venstre i Hedmark.

Stig er erfaren kommunepolitiker i Hamar og første vara til fylkestinget. Han er lektor på Hamar Katedralskole og særlig engasjert i samferdsel, oppvekst og grønt, klimavennlig næringsliv. Han er også opptatt av at vi i hele Hedmark må stå sammen og gjøre hverandre gode.

På de neste plassene følger ungdomskandidaten Celina Christoffersen, Hamar, Kristian Botten Pedersen, Åsnes, Benedicte Røvik, Hamar, Toril Østvang, Tolga, Tor Halvor Bjørnstad Tuveng, Tynset, Lars Freng, Ringsaker, Inger Noer, Kongsvinger, MartinGrønbekk Moen, Elverum, Margrethe Krogsrud, Stange, Sverre Oskar Øverby, Stor-Elvdal, Inger Marie Øygard, Løten og Sjur Skjævesland, Hamar.

Nominasjonsnemda i Hedmark ble ledet av Erik Ringnes.

Nominasjonsmøte gjennomføres på Hamar 3. Oktober.