Lokalpolitisk nettverk og nominasjonsmøte 17-18.oktober 2020

Tore Fjeld

Da er tiden inne for å finne ut hvem som skal representere Nordland Venstre på Stortinget perioden 2021-2025. Etter at vi har valgt våre fremste kandidater blir det to dager med skolering og motivering av alle gode Venstre-sympatisører. Programkomiteen framlegger første utkastet til stortingsvalgprogrammet 1.oktober, så det er veldig nærliggende at dette blir hovedtema for samlingen.

Nyvalgt leder Guri Melby kommer til LPN samlingen for å fremlegge programkomiteens tanker for neste periode og for høre på den politiske debatten om hva som opptar sosialliberale i nord.

Guri Melby
– Venstre skal være en tydelig stemme for solidaritet, samarbeid og fellesskap over landegrensene, sier Venstres leder Guri Melby

Nordland Venstre dekker kostandene for 2 delegater fra hvert lokallag og har gode ordninger for reisestøtte til deltakere utover disse til lokallag som søker.

Møtestart er lørdag 17.okober kl 1100 og vi avslutter med lunsj sønsdag 18.oktober kl 1300. Mulighet for deltakelse på året TV-aksjon etter lunsj.

Vel møtt!

Last ned fullstendig invitasjon

Påmelding: Google forms
Facebookevent

Reiseregninger sendes til kasserer; [email protected]

stortingsvalg 2021