Lindtvedt og Løwer foreslått på stortingslista

Viken Venstres nominasjonskomite har i dag lagt fram forslag til stortingsliste før valget i 2021. Hanna Linnea Lindtvedt, leder i Kongsberg Unge Venstre og 2. vara til Utvalg for kultur og oppvekst, er foreslått som 10. kandidat.

Til Laagendalsposten sier Lindtvedt blant annet at hun er “stolt og ydmyk over innstillingen, og vil gjøre mitt beste for å representere både ungdom, folk fra Viken og alle andre som lever sine liv i Kongsberg og omegn”.

Eldbjørg Løwer, tidligere statsråd og ordfører, er foreslått på æresplassen – listens siste plassering.

Lokallagsleder i Kongsberg Daniel Rugaas har vært medlem av nominasjonskomiteen, og er stolt over at lokale kandidater når opp i et stort fylkeslag som Viken Venstre, i konkurranse med svært mange andre gode, engasjerte og populære kandidater.

Listen toppes av Abid Raja, Solveig Schytz, Maren H. Holsen og Timo Nikolaysen.

I utgangspunktet forutsetter nominasjonskomiteen at listen skal være den samme i de tre valgkretsene Østfold, Akershus og Buskerud, men den vil være kortere i de to minste fylkene enn i Akerhus.

Nominasjonsmøtet avholdes 25. oktober.