Andreplassen til Ragnhild Helseth på Stortingslista 2021

Ragnhild Helseth, andrekandidat på Stortingslista 2021 for Møre og Romsdal, Foto:Britt Giske Andersen

Ragnhild Helseth ble valgt inn på andreplass for Møre og Romsdal Venstre da nominasjonsmøtet ble avholdt i Molde 24.oktober. Asgeir Bahre Hansen fikk sjuendeplassen. Lena Landsverk Sande fra Vanylven ble valgt til førstekandidat. Frode Heimen fra Molde fikk tredjeplassen.

Ragnhild er fra før fylkesleder i Møre og Romsdal Venstre og sitter som gruppeleder i bystyret i Kristiansund. Hun er også medlem av Venstre sin programkomite som utformer forslag til Stortingsvalgprogram for Venstre 2021-25.

Ragnhild var innstilt på andreplass både av nominasjonskomiteen og på den alternative lista som ble fremmet i nominasjonsmøtet. Tredjeplassen gikk til Frode Heimen. Det ble kampvotering om førsteplassen mellom Lena Landsverk Sande fra Vanylven og Pål Midtsæther Grødahl fra Ulstein, opprinnelig fra Kristiansund.

Stortingslista 2021 for Møre og Romsdal Venstre ser da slik ut:

1 Lena Landsverk Sande, Vanylven
2 Ragnhild Helseth, Kristiansund
3 Frode Heimen, Molde
4 Fride S. Sortehaug, Ålesund
5 Håvard Urkedal, Ålesund
6 Pål Grødahl, Ulsteinvik
7 Asgeir Bahre Hansen, Kristiansund
8 Annika Brandal, Hareid
9 Gunnar Knutsen, Ørsta
10 Steinar Husby, Sunndal
11 Geir Morten Karlsen, Averøy
12 Rita Rognskog, Aukra
13 Martin Kjøpstad, Vestnes
14 Elise Tingvoll, Molde

Topp tre Stortingslista 2021 Møre og Romsdal Venstre : Frode Heimen (3), Lena Landsverk Sande (1) og Ragnhild Helseth (2)