Venstre, et parti som tør

Ragnhild Helseth
Skjermdump, MRV

Innlegg av Ragnhild Helseth i generell politisk debatt, Venstres landsmøte 2021

Uten Venstre ville det gått tregt med å få gjort nødvendige endringer. Rusreformen, Fullføringsreformen i videregående skole og Klimaplanen er øverst på den politiske agendaen takket være Venstre.

Her ligger min motivasjon for å være Venstremedlem. Jeg vil fremme politikk som jeg tror på, i et parti som uredd tar sakene videre, som søker makt og som gjennomfører.

Venstre er et liberalt parti som setter frihet og muligheter for alle som øverste mål, og som skaper forutsetninger for at alle kan leve sitt liv på egne premisser.

Klimakrisen krever handling nå. Venstre handler! Venstre har fått Klimaplanen gjennom Stortingsbehandling med flertall for de ulike grepene fra ulike politiske parti.

De store partiene er tunge å snu. Om de har begynt å tenke på nye løsninger, så bruker de lang tid på å vende om, om de hele tatt tør å ta modige standpunkt i redsel for at andre parti skal ta deres velgere. Venstre tør å satse. Det håper jeg velgerne ser og støtter oss.

Vi vil bidra til klimakutt internasjonalt ved å leve opp til Parisavtalen.
Venstre i regjering har allerede sørget for at utslippene går ned, og de er nå omsider under utslippsnivået for 1990. Politikken vår virker!

Internasjonalt samarbeid er helt nødvendig for handel, for fred og for å redde klima og natur.

Helse hos mennesker og helse hos dyr må vi forstå i sammenheng, viser pandemien. Naturen må vi ta vare på.

Demokratiet er skjørt. Det ser vi med situasjonen i Hong Kong og Myanmar. Liberale krefter er viktige i kampen for å beholde demokratiet.

Liberale stemmer trengs i politikken. Venstre er det liberale valget!