Ny lokallagsleder

Tvedestrand Venstre har hatt sitt årsmøte. Nytt styre ble valgt, med ny kvinne som leder. På møtet ble det lagt planer for arbeidet framover.

Årsmøtet var godt besøkt med engasjerte medlemmer.

Janne Broms fikk full tilslutning som ny leder. Hun avløser June Marcussen, som har sittet som leder i seks år.

Komiteleder

June har mer enn nok med politiske oppgaver som komiteleder, og ønsket avløsning, opplyser lokallaget i en pressemeling.

Janne har vært aktivt medlem i Tvedestrand Venstre i flere år, og er godt skikket til oppgaven som leder.

Med seg i styret får hun beholde de fleste fra tidligere, det vil si Rune Lien, Anders Oppegaard, Vibeke Salvesen og Line Mørch.

 

Får avløsning: june Marcussen ba selv om å få avløsning for ledervervet. Hun har siden lokalvalget i 2019 vært leder av teknikk, plan og naturkomiteen.

Ny giv

2020 ble preget av corona og derav lav møteaktivitet i laget, men nå er det klart for å stå på.

Venstre vil være med på å forberede Tvedestrand på en framtid der vi får merke virkningene av batterifabrikken som skal bygges rett over kommunegrensa.

– Vi tror mange som skal jobbe der kan tenke seg å bo i Tvedestrand, da må vi være klare til å ta imot dem, uttaler partiet i pressemeldingen.

Laget planlegger aktiviteter for å tenke gjennom og utnytte muligheter som kommer.

Miljøplan

Miljøplanen i kommunen skal revideres om ikke lenge.

Venstre mener det må lages en helt ny plan, og vil ha en plan som gir gode miljøgevinster. Her planlegges også aktivitet for å sette seg grundig inn i hvordan planen kan lages best mulig.

Spennende arbeid

Venstre er fornøyd med nytt styre, ny leder og engasjerte medlemmer, og ser fram til ny giv, og spennende og utfordrende politisk arbeid.