Medlemsmøte: Veien til valgseier i 2021

Næringminister Iselin Nybø (V) og leder i Stavanger Venstre Jan Erik Søndeland (V) kommer på medlemsmøtet., Foto: Venstre

Bli med på medlemsmøte 14. juni og hør vår toppkandidat og næringsminister Iselin Nybø (V) dele sine ambisjoner foran den historisk viktige valgkampen!

Hva mener DU må til for å sikre valgseier for Venstre i 2021? Hvilke saker bør Iselin Nybø og resten av oss i Stavanger og Rogaland Venstre prioritere å fronte i valgkampen?

Mandag 14. juni kl 19:00 – 21:00 inviterer vi til medlemsmøte på Sølvberget bibliotek og kulturhus i Stavanger sentrum.

Kom og si din mening! Hvert Venstre-medlem sitter på helt unik innsikt – og dine idéer kan være akkurat de som bidrar til å løfte Venstre enda noen hakk i valgkampen.

På medlemsmøtet vil leder Jan Erik Søndeland og resten av styret i Stavanger Venstre også orientere om hvilke planer som er lagt for den spennende valgkampen i august og september, og ikke minst fortelle om hvilke aktiviteter du kan være med på i valgkampen.

Påmelding:
Ingen bindende påmelding, men vi setter pris på om du sender oss en epost til [email protected] om du planlegger å komme. Slik får vi sikret tilstrekkelig mengde bevertning til møtet – det blir både kaffe/te og noe godt å bite i.

Smittevern:
Selv om stadig smittenivået for covid-19 er veldig lavt for tiden i Stavanger vil vi likevel opprettholde et godt smittevern under møtet. Vi ber derfor om at alle hjelper til med dette, og passer på å holde avstand til hverandre, sprite hender med antibac, og så videre.

Vi gleder oss veldig til å se dere!

Beste sosialliberale hilsener fra styret i Stavanger Venstre

Fra tidligere medlemsmøte på Sølvberget – før pandemien og 1-meteren ble tatt i bruk
Valgkampstemning på Arneageren