Venstreseilas i Viken

I år er det ikke bare valgkamp hjemme hos deg, valgkampen kommer til deg. Ta en pause fra ferien for å møte Venstrevenner som kommer seilende til ditt nærområde for å drive valgkamp.

Venstreskuta kaster loss

Elisabeth Holter-Schøyen og Solveig Schytz på postkasseaksjon.

Denne søndagen, 4. juli, reiser Venstres helt egne flaggskip fra Son og setter kursen ut på Oslofjorden. Gjennom hele uka skal vi besøke Venstrefolk i fjordnære strøk for å kickstarte valgkampen. Fullastet med flyers, flagg og t-skjorter har vi alt du trenger for å hive deg på!

Følg båten langs kysten

Båten er umiskjennelig kledd opp med Venstreflagg, banner og andre effekter og skal kunne sees på god avstand. Dersom du selv har båt kan du derfor gjerne slå følge fra sted til sted! Selskap på bøljan blå setter vi stor pris på.

Sommerens vakreste eventyr kommer seilende rett inn i din ferie. Da er det bare å bli med for å drive litt valgkamp!

Bli med på valgkamp

Ingenting er hyggeligere enn om Venstrefolk i nærheten (fastboende eller ferierende) kaster seg med! Vi har alltid plass til flere aktivister som kan avse noen timer av ferien sin, og har med oss alt du trenger for å bidra. Bli med på sommerens mest idylliske valgkamp!

Obs! Det kan være mulighet for å haike med seilbåten fra et sted til et annet. Som oftest reiser vi videre til neste lokasjon allerede kvelden før. Se reiseruten under og gi oss en lyd!

Reiseruta

Denne siden oppdateres kontinuerlig og informasjonen kan endre seg. Vi oppgir når aktivitetene begynner de ulike stedene, men det kan være vi forflytter oss. Send derfor SMS eller ring Timo på 47298924 for å vite hvor vi er etter dette.

Mandag 5. juli – Larkollen (ved Støtvig Hotell) – Vi møtes kl. 10

Tirsdag 6. juli – Fredrikstad (bysiden av Vesterelv-sida) – Vi møtes kl. 10

Onsdag 7. juli – Seildag – Ingen aktiviteter på land

Torsdag 8. juli – Holmsbu – Vi møtes kl. 10

Fredag 9. juli – Drøbak (i sentrum) – Vi møtes kl. 10

Lørdag 10. juli – Vollen – Vi møtes kl. 10

Søndag 11. juli – Kadettangen – Vi møtes kl. 10

Kl. 14:30 – avreise til Aker Brygge – Vi møtes av Oslo Venstre

 

Vi håper å få se deg langs vannkanten når vi kommer seilende!