Hvem er din kandidat til Venstres miljøpris?

Guri Melby
Venstre-leder Guri Melby gratulerer., Foto: Oda Scheel

Hvert år deler Venstre ut miljøprisen til en person, organisasjon eller bedrift som har gjort en særlig innsats for klima- og miljøarbeidet. Vil du nominere din kandidat? Frist: 1. november.

Venstre deler ut miljøprisen til kandidater som utmerker seg i sin innsats for å fremme praktisk miljøpolitikk eller sette viktige miljøspørsmål på dagsorden. Det er Venstres sentralstyre som vurderer de foreslåtte kandidatene, og prisen deles ut på Venstres landskonferanse, 6. november.

Venstre har løftet klimafanen høyt i den avgåtte regjeringen, og fått en rekke nødvendige gjennomslag. Dessverre ser vi at den nye regjeringens klimapolitikk er å svekke våre tiltak for kutt i klimagassutslipp og svekke naturvernet. Miljøprisen er god anledning til å minne Støre og Vedum på at den viktigste saken i vår tid må styrkes, ikke svekkes.

Tidligere vinnere

Tidligere mottakere er blant annet Folkeaksjonen mot giftutslipp i Bøkfjorden, Folkeaksjonen i Hardanger og aksjonene mot oljeboring i Lofoten og Vesterålen.

Send ditt forslag til [email protected] innen 1. november.