Vår miljøpris går til Hold Solør rent!

Miljøprisen 2021 gikk til Hold Solør Rent, Bjørn-Martin Brandett, Hedmarksradioene

Hold Solør Rent har vært en viktig pådriver for å ta vare på naturen vår ved å organisere ryddeaksjoner i hele Solør. De har fått med seg frivillige fra Våler i nord til Grue i sør og plukket flere tonn med søppel langs i sentrumsområder, langs veier, rundt innsjøer og i elver. Hold Solør Rent har også deltatt på større tilstelninger med stands for å dele kunnskap og erfaring med befolkningen, og de har arbeidet aktivt for å påvirke politikere og administrasjon i kommunene til å ta grep for å motarbeide forsøpling og forurensing.

– Det har vært inspirerende å følge med på all jobben som Hold Solør Rent har lagt igjen av timer langs veikanten, sentrum, badeplasser mm. En gode som vi ALLE har glede av, både naturen, dyrene og vi menneskene. Ikke bare har de ryddet, men de aktivt bidrar med å øke kunnskapen blant oss solunger. Det er gøy å se at vi har slik «ståpå» folk her i bygda! Denne miljøprisen er vel unt til alle som har bidratt i Hold Solør Rent, sier lokallagsleder i Åsnes Venstre Marita Kalfoss Sollien.

Åsnes Venstre inviterte med seg primus motor Anette Mobakk og flere andre fra Hold Solør Rent til Kaktus for pizza og overrekkelse av diplom og varme ord tirsdag kveld kl 19.

Gratulerer!