God stemning på uformelt treff

God stemning på Egon Asker, Mattias Da Silva Bjartveit

Torsdag 24. februar var det duket for første uformelle medlemsmøtet på Egon restaurant i Asker sentrum. Kommunestyret var representert ved Elisabeth Holter-Schøyen. Den nyvalgte komiteen for sosiale arrangementer, Christian Skrede og Ida Neuenkirchen, som var initiativtakere til kvelden, var selvsagt også til stede.

Alt i alt var vi 8 personer til sammen. Etter at vi innledningsvis fortalte litt om oss selv gikk praten etter hvert ganske løst. På slutten av kvelden var de fleste verdensproblemer løst, i alle fall hvis vi hadde fått bestemme!

Neste gang går turen til Bel Mondo på Rortunet på Slemmestad tirsdag 22. mars kl 18.

Ta buss 250, 260 eller 290 til Slemmestad, ta sykkelen fatt, eller allier deg med en annen Venstre-venn og kjør sammen. Gi beskjed til Ida Neuenkirchen ved å sende e-post eller ta kontakt på Facebook, hvis du er interessert, så får vi reservert nok plass. Se etter Venstre-folk i våre grønne t-skjorter. Vi kan lokke med utdeling av slike t-skjorter til de som møter opp, i alle fall så langt lageret rekker!