Ledig stilling: Utenrikspolitisk seniorrådgiver i Venstre

Rådgivere på jobb
Venstre har en ledig stilling som utenrikspolitisk seniorrådgiver, som også følger kontroll- og konstitusjonskomiteen. Stillingen inngår i teamet rundt partilederen og du vil således jobbe tett opp mot henne og hennes hverdag. (Foto: Arild Danielsen)

Har du lyst til å jobbe med utenrikspolitikk? Venstres stortingsgruppe trenger en politisk seniorrådgiver.

Vi har en ledig stilling som utenrikspolitisk seniorrådgiver, som også følger kontroll- og konstitusjonskomiteen. Stillingen inngår i teamet rundt partilederen og du vil således jobbe tett opp mot henne og hennes hverdag.

Søkere må ha god kjennskap til politikk generelt og Venstres politikk spesielt. Søkere må ha utmerket skriftlig framstillingsevne på norsk og engelsk. Det er et krav om høyere utdannelse, men vi kan se bort fra dette kravet hvis du har relevant erfaring eller gode personlige forutsetninger for stillingen.

En politisk rådgiver må ha evne til å sette seg inn i og vurdere kompliserte saker raskt og formidle kompliserte saksforhold videre. Denne stillingen krever god forståelse for norsk utenrikspolitikk og forholdet til NATO, EU.

Det er en fordel med erfaring fra politisk og organisatorisk arbeid og du må gjerne være en god nettverksbygger.

Erfaring med grensesnittet mellom politikkutvikling og kommunikasjon/presse er en fordel.

Som person har du gode samarbeidsevner, er løsningsorientert og har evne til å arbeide både selvstendig og sammen med andre. Du er initiativrik og arbeider raskt og godt, også under press.

Du må være engasjert i arbeidet med å løfte Venstre videre og vi forutsetter at du deler Venstres politiske grunnsyn.

Vi kan tilby et hektisk og utviklende arbeidsmiljø med utfordrende arbeidsoppgaver.

Det er et personalpolitisk mål å oppnå en balansert kjønnssammensetning og kvinner oppfordres til å søke. Rådgiverstillingene vil medføre noe overtid; både kveldsarbeid og helgearbeid. Lønn etter avtale.

Søknadsfrist er 10. juni 2022

Søknad med CV sendes på e-post til [email protected].

Spørsmål kan rettes til sekretariatsleder Audun Rødningsby på telefon 92014622.