EUB: Sundbra skal males. Hvilken farge (artikkel 06.07 2022)

“Nå skal den historiske brua males. Mange reagerer på at den fortsatt skal være grå: – Stort engasjement” var overskriften på EUBs artikkel. Blant dem som ga sitt syn til kjenne, var Venstres Knut Bakkehaug.

Artikkelen fortsatte slik: “Engasjementet er enormt i sosiale medier. Sundbrua skal males og beslutningen om farge skal etter sigende tas i dag, onsdag.” Og: “Den 100 år gamle Sundbrua, er som EUB har skrevet flere ganger, under full rehabilitering. Nå er tiden kommet for å male brua. Det har fått flere til å reagere.”

Uttalelsene EUB siterer i artikkelen er hentet fra Facebook-gruppen «Vi som vil at Sundet skal blomstre».

Venstres Knut Bakkehaug er gjengitt med følgende uttalelse:

«Tror egentlig hvit eller lys grå. Fordelen er mulighetene for lyssetting til forskjellige anledninger for eks. Pride eller Ukrainas gule og blå», skriver Venstres Knut Bakkehaug.

(Artikkelen på nett)