Et inspirerende årsmøte

God stemning på Asker Venstres årsmøte, Foto: Abid Raja

Torsdag 12. januar kl 18 var det tid for årsmøte i Asker innbyggertorg. Vi har fått 3 nye medlemmer i styret, fått en solid gjennomgang av fjoråret, og ikke minst inspirasjon og praktisk informasjon for valgåret 2023.

 

Abid Raja fikk æren av å åpne årsmøtet etter en kort introduksjon og velkomst fra leder Audun Aas.

– Møt bedrifter og skoler, snakk med miljøene innen kultur og frivillighet og fortsett å skrive i lokalavisene, oppfordret han. Asker Venstre har mer å gå på og potensiale til å nå mange velgere. -Våg å tenke 10-tallet, med en slik oppslutning vil dere få inn 5 representanter i kommunestyret. Og i spørsmålet om dørbank eller ikke dørbank, er svaret alltid dørbank, avsluttet han.

 

Stødig møteledelse av Gro Buttingsrud og Jon Steiner-Hansen

 

Jon Steiner-Hansen i styret fikk en travel kveld ved å være både referent og møteleder på grunn av uforutsett forfall, men han klarte begge oppgavene helt utmerket. Gro Buttingsrud var også med å lede møtet, i tillegg til å gå gjennom regnskap og budsjett som styrets økonomiansvarlige.

 

 

 

Audun Aas viste frem fine bilder fra året som hadde gått før Elisabeth Holter-Schøyen redegjorde for kommunestyrets aktiviteter. Blant høydepunktene trakk hun frem:

  • Plan for Oslofjorden
  • Gjennomslag for Asker som klimapolitisk foregangskommune
  • Salg av Øvre Sem hvor det ble lagt vekt på kjøpers intensjon, og ikke høyest mulig pris
  • Åpning av gjenbrukssenteret Omigjen

 

Fra salen kom det ulike innspill og ønsker. Noen ønsket seg flere fysiske møter, andre oppdatering på e-post om aktuelle saker. Christina Apuzzo ga oss også en praktisk oppgave før pausen, og ba alle til stede om å sende minst invitasjoner til Asker Venstres nye Facebook-side.

I spørsmålet om dørbank eller ikke dørbank, er svaret alltid dørbank

Det var også tid for valg. Etter litt forvirring om hva som var benkeforslag eller ikke, og hvem i det sittende styret som var på gjenvalg, fikk styret 3 nye medlemmer i Gunn-Torill Homme Mathisen, kandidat til kommunestyret og en veteran i Venstre, samt Harald Sperlin Thorstensen som er et relativt nytt medlem. Magnus Utheim Andersen ble valgt inn som varamedlem. Vi ønsker dem alle hjertelig velkommen.

 

Sist, men ikke minst, fortalte valgkamputvalgets leder Per Holter-Schøyen litt om seg selv, og om status nå og veien videre. Å skaffe penger til valgkampen vil også være en del av utvalgets oppgaver. Det er fremdeles plass til folk som vil delta, og Per tar gjerne imot tips om lokale arrangementer. Han kan kontaktes på [email protected].

Protokoll for årsmøte i Asker Venstre i 2023

Årsregnskap Asker Venstre 2022 med budsjett 2023

Asker 2022 Møtebok med sakspapirer

 

Uten mat og drikke, duger Venstre-årsmøtet ikke