Anita Vestøl er Farsund Venstres nye ordførerkandidat!

Celina Christoffersen
Anita Vestøl er utflytta Setesdøl og vokste opp med skog, bading og fisking i Byglandsfjorden, dugnad, håndarbeid, kunst og en arvelig fascinasjon for botanikk. Hun lengtet alltid ut og mot havet. Derfor er det kanskje ikke så rart at hun endte opp i Farsund. Anita brenner for de liberale verdiene, de nye ideene, gründerånd, klassisk naturvern, levekårsutfordringer, psykisk helse og skolepolitikk. Anita er utdannet i ulike kulturfag og har lang erfaring fra kulturbransjen. Hun er kunnskapsrik, god til å sette seg inn i komplekse saksfelt, har et stort politisk nettverk og god gjennomslagskraft. Anita er lokallagsleder i Farsund Venstre, politisk nestleder i Agder Venstre, fylkessekretær og sitter i Venstres Landsstyre.
Med seg på laget har hun en mangfoldig liste med stor bredde i bakgrunn, alder og politisk erfaring. Denne gjengen skal sammen jobbe for å styrke kunnskap om bærekraft og miljø, Inspirere barn og unge til læring, fremme fremtidens næringsliv og gi folk mer frihet. Venstre skal jobbe for en grønn, raus og fremtidsrettet kommune. Sammen skal vi ta Farsund fremover!
Våre folk!
  1. Anita Vestøl
Farsund 1975
2. Stine Baardseth Borhaug 1988
3. Jan Eirik Baardseth Farsund 1984
4. Hanne Haaland Farsund 1974
5. Beate Marie Johnsen Nesheim 1962
6. Vidar Vik Borhaug 1982
7. Anne Bente Aunevik Kjærre Farsund 1959
8. Gunn Turid Gysland Vetland 1959
9. Heidi Martinussen Kåde 1972
10. Liv Torunn Stave Stave 1953
11. Tora Johnsen Nesheim 1995
12.Mariana Aldana Martin Vanse 1979
13. Irene Østtorp Farsund 1960
14. Aïda López García Vere 1984
15. Inger Arctander Farsund 1966