Tror ikke SV bryter flertallssamarbeidet

Geir Stave (V) tror ikke SV ønsker å bryte flertallssamarbeidet i Fylkestinget og ser ikke bort fra at partiet velger å stemme for videregående skole i Hurum.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**

 - For meg virker det som om fylkespolitikerne ikke unner oss skolen, sier Geir Stave (V)

– For meg virker det som om fylkespolitikerne ikke unner oss skolen, sier Geir Stave (V)
Foto: Tove Kristiansen

– Det må legges fram et helhetlig budsjett, og dersom SV ikke støtter flertallsbudsjettet, så må de enten komme opp med et alternativt budsjett eller støtte forslaget til Frp, H og KrF. Jeg tror det vil ligge for mye SV-politikk i deres forslag, og da vil nok forslaget bli nedstemt, sier Stave.

Da er det ifølge han bare to alternativer og Stave tror ikke SV ønsker gå på tvers av flertallssamarbeidet.

– Det er her spenningen ligger. Dersom de ikke velger å støtte flertallspartiene og deres budsjett, så vil jo det i praksis si at de bryter ut av samarbeidet, sier Stave.

Han har forståelse for at enkelte politikere tenker seg om to ganger når det gjelder økonomibiten, men sier samtidig at fylket har penger nok til å satse på denne skolen, selv med budsjettsprekk.

– Jeg er ikke bekymret for pengene i fylket. Det er verre at det virker som det er en manglende forståelse for at Hurum må få en skole. For meg virker det som om fylkespolitikerne ikke unner oss skolen, sier Stave.

Les hele artikkelen i RHA: – Har aldri vært imot

Les også: Jobber i kulissene

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 14 år siden.**