Ny og moderne barnehage på Storsand

På rekordtid har planer om en barnehage på Storsand blitt en realitet. Det betyr at kommunen ikke vil forlenge avtalen med Sætre kunst & musikkbarnehage. I Driftsutvalgets møte 16. nov. var Gunn-Torill Homme Mathisen (V) svært positiv til bygging av ny barnehage på Storsand.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Elev, elever, skole, lærer, utdanning

Foto: Microsoft

Det har vært usikkert hva slags barnehagetilbud de 73 barna som i dag går ved Sætre kunst- og musikkbarnehage vil få fra neste år. Kommunen sa opp avtalen med barnehagen juni i 2008 med virkning fra 3. juli 2011.

Driftsutvalget fant ikke å ville forlenge avtalen med Heidi Stav om å leie lokalene der Sætre kunst- og musikkbarnehage nå holder til.

Gunn-Torill Homme Mathisen ble imponert over planene for den nye barnehagen på Ødegården.

Gunn-Torill Homme Mathisen ble imponert over planene for den nye barnehagen på Ødegården.
Foto: Hurum Venstre

– Det er ikke naturlig å gå tilbake på tidligere vedtak. Nå må vi være konsekvente og få på plass en barnehage der det skal komme en barnehage, var Homme Mathisen sin formaning til de andre i utvalget.
Alle partier stemte for å gi dispensasjon til bygging av barnehage på Storsand.

Vedtak:
Tidligere vedtak om oppsigelse opprettholdes. jfr kommunestyrevedtak av 17.06.2008. Hvis barnehagen på Ødegården, Storsand, ikke viser seg å være klar til oppstart august 2011 går Hurum kommune i dialog om leie av egnede lokaler inntil barnehagen er ferdigstilt.

Les hele oppslaget i Røyken og Hurums Avis.

Barnehagen på Ødegården
•Ingen tradisjonell gårdsbarnehage, men vil involvere selve gården med dyr og naturen rundt som del av et allsidig og helhetlig tilbud.
•Ta i bruk nye digitale læremidler, som SmartBoards og elektroniske tavler, og bruke disse verktøyene for å lære barna å bli skapende og kreative.
•Planlegges ferdigstilt til 1. august 2011.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**