Framtidsreisen

Bli med Våler Venstre på en fantasireise til Våler i 2021, formidlet i tale og bilder.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Stand

Foto: Våler Venstre

Venstre vil gjerne være med på å forme utviklingen av Våler i framtida, sammen med innbyggerne i Våler. Derfor er vi alltid ute etter å få høre innspill og gode ideer.

Framtidsvisjoner er viktige å ha, fordi de skaper en retning på alt annet arbeid over tid. Våler Venstre vil satse på særlig 4 hovedområder, både i dag og i framtida:

Skole – et langsiktig målrettet arbeid for å utvikle kvaliteten i Vålerskolene er en forutsetning for framtidig bosetting, muligheter og dermed også trygging av tjenestetilbudet.
Velferd – ikke mer til alle, men mer til de som trenger det mest, er et viktig prinsipp for Venstre. Vi vil satse på gode løsninger for eldreomsorg, men også folkehelse, rusomsorg og forebygging for barn og unge.
Småbedrifter – god næringspolitikk for småbedrifter gir nyskaping og valgmuligheter, og er viktig for bolyst. God politikk for småbedrifter kommer også de store bedriftene til gode.
Miljø – å ta klimatrusselen på alvor handler også om lokal handling, derfor ga vi årets miljøpris til de som markerte Earth Hour, og vil arbeide for tilrettelegging og ivaretakelse av miljøet lokalt.

Retningen på politikken vår, kan du kanskje få et inntrykk av om du blir med på fantasireisen til Våler i 2021 – se videoen nedenfor(tekst med bilder):

Video hentet fra YouTube. For full video klikk her.
**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**