Venstre-kandidat: Arild Lande

Arild (47) er kjent for de fleste etter sterkt engasjement for Våler på flere områder.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Arild Lande

Foto: Våler Venstre

Arild Lande flyttet til Våler i 1982, hvor han har giftet seg med Toril og har fire barn fra 8 til 16 år. Arild er engasjert, på bildet i diskusjon med avisens utsendte.

– Jeg trives godt i Våler og har alltid vært engasjert i ulike lokale aktiviteter, både i idrettslag og næringsliv. Med Venstre som nytt parti i Våler ønsker jeg nå også å engasjere meg i politikken. Jeg håper at min bakgrunn, kompetanse og engasjement kan være et nyttig bidrag i utviklingen av Våler, sier Arild.

Og Arild har da også litt av en bakgrunn. Arild er økonom med mastergrad fra London School of Economics.
Han arbeidet 10 år i Storebrand-konsernet, i ulike markeds- og lederstillinger, før han gikk til 11 år i Prior-systemet, med direktøransvar for Samvirkekylling i 8 år – og direktør for slakteri og eggpakkeri i 2 år. Han kom fra direktørstillingen i Hedmark Kunnskapspark, da han i februar startet opp som kirkeverge i Våler.

– Jeg tenker at hvis vi hver dag kan gjøre hverandre litt bedre, kan vi over tid skape enorme resultater. Jeg har et veldig engasjement for at Våler skal ble en attraktiv bosteds- og næringskommune framover. Gjennom styrking av vårt omdømme vil dette kunne skape et ekte Våler i Vekst, avslutter han.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**