Til innhold
Støtt Nord-Trøndelag Venstre i valgkampen. Vipps #91993, Ole Alexander Kirknes

Om oss

Venstre er det sosialliberale partiet i Nord-Trøndelag. Vi vil skape et samfunn der folk har frihet til å forme sine egne liv, samtidig som de tar ansvar for hverandre og miljøet. Sosialliberal politikk tar utgangspunkt i det enkelte menneske.

Det gode liv skapes av frie mennesker som tar egne valg og som får mulighet til å bruke sine evner til beste for seg og samfunnet. Venstre vil derfor utvikle Nord-Trøndelag som en grønn, offensiv og bærekraftig region.

Enig? Bli med på laget!

Våre lokallag i fylket

Her finner du raskt frem til ditt lokallag. Velg din kommune og klikk 'Ditt sted'
 • Alt starter i skolen.

  Barn lærer mer når de har det bra. En god skole er en skole der barna trives. Alle barn fortjener lærere som gir dem mulighet til å velge sin egen framtid.

 • Flere nye jobber.

  Det må bli lettere å skape arbeidsplasser der du bor. Venstre støtter gründere og småbedrifter. De som våger å satse skal ha like rettigheter som andre arbeidstakere.

 • Ta vare på naturen.

  Vi bor i et land med fantastisk natur. Den har lagt grunnlaget for vår velferd. Men naturen er sårbar. Derfor vil Venstre ta vare på miljøet. Vi vil gjøre det lett og billig å leve miljøvennlig.

 • På lag med framtida.

  Venstre er Norges sosialliberale parti. Vi vil at våre barn og barnebarn skal ha minst like gode og trygge liv i morgen, som vi har i dag. Derfor er Venstre på lag med framtida.

Kontakt oss