Venstres Landsmøte 2018


Venstres landsmøte 2018 gikk av stabelen i Jessheim, fra 13. til 15. april på Quality Airport Hotel Gardermoen. Hovedtema landsmøte var “Teknologi – fantastiske muligheter og store utfordringer”.

Venstre er Norges teknologiparti og utformer den beste politikken for å møte framtida.

Program

Se egen programside (endringer vil forekomme)

Landsmøte ABC

Å overvære et landsmøte i Venstre for første gang kan være en interessant og utfordrende opplevelse. Møtetempoet kan bli forrykende for en som aldri har vært tilstede. Det er mange feller å gå i, men bruker du noen minutter på «Nyttig å vite på landsmøtet», kan du kanskje unngå noen av dem.

Dokumenter

 

Live og direkte

Landsmøtet ble direktesendt på vår Facebook-side og her på venstre.no/direkte
Husk at du også gjenoppleve alt på TV-en fra sofaen din hjemme i stua via Youtube dersom du feks har Chromecast, Apple TV eller en ‘smart-TV’.

Venstre-TV

Generell politisk debatt

Andre innlegg

Hilsningstaler

Bilder fra landsmøtet

Landsmøte 2018

Kart

Sted: Quality Airport Hotel Gardermoen.

 

Reise til Quality Airport Hotel Gardermoen

Mange av landsmøtets delegater må fly til Oslo og ta buss til hotellet. Dersom du ikke har gjort dette, og fylkeslaget ikke har ansvar for koordinert bestilling av billetter, bør du bestille så raskt som mulig.

Reisende utenfor Østlandet kan fly til Gardermoen, hvor det går forbindelse med shuttlebuss S-22 direkte fra flyplassen hotellet. (http://www.nettbuss.no/rutetilbud/shuttle-gardermoen-osl) Rutetilbudet finner du her.

Reisende fra Østlandet kan ta flytoget til flyplassen eller lokaltoget til Jessheim. Vi anbefaler lokaltoget, som er vesentlig billigere og bruker omtrent like kort tid som flytoget.

For å rekke lunsj, er det anbefalt å ta bussen fra Gardermoen 11.25, som ankommer Hotellet 11:32. Det gir litt tid til å sjekke inn og områ seg. Hvis man ikke rekker 11.25-bussen kan man ta 11.55-bussen som er ved hotellet 12.02.