Tar ikke gjenvalg til Stortinget

– Jeg meddelte i går nominasjonskomiteen i Oslo Venstre at jeg ikke ønsker å stille til gjenvalg som representant ved stortingsvalget i 2009, sier Odd Einar Dørum.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Odd Einar Dørum

Foto: Venstre

– Samlivet med Randi har altfor ofte blitt saldert bort i et overbelastet tidsbudsjett. Vi trenger mer tid sammen, er dagens tydelige melding fra Odd Einar.

– Jeg vil gjøre noen nye prioriteringer i livet mitt framover. Jeg har vært så heldig å ha min kone Randi ved min side gjennom 40 år. Samlivet vårt har altfor ofte blitt saldert bort i et overbelastet tidsbudsjett. Vi trenger mer tid sammen. Det er urealistisk å tro at dette lar seg forene med at jeg fortsetter som stortingsrepresentant, sier han.

Krever tid
– Halvveis har aldri vært min arbeidsform. Arbeidet i Stortinget krever for meg tid og krefter langt ut over en normal arbeidsdag. Det er slik jeg har arbeidet og oppnådd resultater gjennom et langt liv.

– Gleder meg
– Jeg velger derfor å avslutte min tid på Stortinget i 2009. Det betyr ikke slutten på mitt samfunnsengasjement eller mitt arbeid for partiet Venstre. Min kunnskap og min politiske erfaring vil alltid stå til disposisjon for Venstre, og jeg gleder meg til framtidige politiske oppgaver selv om jeg ikke lenger vil være stortingsrepresentant, avslutter Dørum.

Les også Dagsavisen: Byens ombudsmann takker for seg.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**