Vil ha Huken stengt

– Det var et interessant møte, men vi har ikke fått noen informasjon som gjør at vi endrer standpunkt. Vi er i mot driften i Huken pukkverk, sier Jon Julius Sandal etter at Grorud Venstre møtte Oslo Vei tirsdag ettermiddag.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**

Anne-Karin Kjeldset og Jon Julius Sandal i Huken

Anne-Karin Kjeldset og Jon Julius Sandal i Huken

Oslo Vei vil ha en reguleringsplan for tunnel og utvidelse innover i marka på plass våren 2009. Grorud Venstre kommer til å følge prosessen meget tett, også i forhold til bystyret.

Huken pukkverk ligger allerede innenfor markagrensen, og vi mener at en utvidelse nesten en halv kilometer videre innover i marka og 26 meter ned i jorda er uakseptabel. Vi vil heller ikke ha en tunnel, enten det er med utkjøring ved Grorud senter eller Fossumkrysset. Vi vil ha pukkverket stengt.

Huken pukkverk

Huken pukkverk

– Vi forstår at Oslo Vei jobber seriøst i Huken, men det er andre som har betalt prisen i 40 år for denne driften. Det har vært protester siden starten, sier Anne-Karin Kjeldset, medlem av Grorud Venstre. Hun har bodd rett ved pukkverket siden 1960-tallet, og vet at driften har vært en belastning for folk på Ammerud siden den åpnet.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 16 år siden.**