Erik Skei

Erik Borge Skei er ivrig skole- og kulturpolitiker, nestleder Oslo Venstre, i bydelsutvalget og leder i miljø- plan- og samferdselskomiteen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**

Erik Borge Skei

Foto: Oslo Venstre

Erik er 37 år, samboer, har fire barn, og bor på Grefsen i Nordre Aker. Han jobber som seksjonsoverlege ved Barneavdelingen, Akershus universitetssykehus. Erik har tidligere arbeidet tre år ved Oslo legevakt, for Utenriksdepartementet ved ambassaden i Moskva og tatt russiskkurset i Forsvaret.

Erik var initiativtaker til "Foreldreaksjonen for skoler i Nordre Aker" som leder i Grefsen FAU. Han har vært med å sette bydelens skolesituasjon på dagsorden og har frontet viktige prinsippsaker inn mot bystyret, spesielt når det gjelder skole- og kulturpolitikk. Erik er bredt engasjert i frivillighet, helse- og samferdsels-politikk – ut fra grunntanken om å bidra til gode lokalsamfunn.

Erik Borge Skei er nestleder i bydelsutvalget i Nordre Aker og leder i miljø-, plan- og samferdselskomiteen i bydelen. Høsten 2012 ble han også valgt som organisatorisk nestleder i Oslo Venstre. Han er videre sjettekandidat på Venstres stortingsliste høsten 2013.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**