Kjartan Almenning

Kjartan Almenning er St. Hanshaugen Venstres 4. kandidat til bydelsvalget 2011. Han jobber til daglig som organisasjons- og informasjonsrådgiver for Venstre. Les mer om Kjartan her.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**


Kjartan har jobbet for Venstre og Venstres stortingsgruppe siden 2007, og var før dette aktiv på nasjonalt nivå i Unge Venstre og Venstres studentorganisasjon NLSF, som han var leder for. Gjennom sitt engasjement i Venstre og Unge Venstre har han arbeidet med et bredt spekter av politiske saker, blant annet gjennom å delta i utarbeidelsen av Venstres prinsipprogram og 10 liberale prinsipper.

Kjartan er spesielt opptatt av St. Hanshaugen som en levende kultur- og næringsbydel. – Jeg vil legge til rette for at flere både i og utenfor St. Hanshaugen velger å stoppe i bydelen på veien til og fra Bogstadveien, Løkka, Nordre Aker eller sentrum. St. Hanshaugen er en grønn og kreativ bydel, og må bli flinkere til å spille på disse fordelene. Jeg vil ha et yrende markedsliv på torgene, kreativ bruk av parkene, og at næringsdrivende, både kunstnere og kremmere, opplever at bydelen tar imot dem som utviklere av lokal kultur, sier han.

Tidligere har Kjartan arbeidet for bl.a. Landsrådet for Norges barne- og ungdomsorganisasjoner (LNU), Frivillighet Norge, Institutt for samfunnsforskning (ISF), Civita og Noregs Ungdomslag. Han har en variert organisasjonsbakgrunn som frivillig, blant annet fra elev- og studentpolitikk, og fra Europeisk Ungdom, Europabevegelsen og freds- og demokratiorganisasjonen Én Verden, som han i dag er styreleder for.

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 13 år siden.**