Til innhold

Amanda Bronder

Amanda Helen Bronder engasjerte seg i politikken da hun allerede var 14 år gammel. Hun har blant annet vært fylkesleder i Nordland Unge Venstre 2016-2018, i tillegg til lokale/regionale verv. Hun er nettopp ferdig med videregående, og har et friår før hun skal begynne på studiene.

Min drøm er at Rana kommune skal bli den beste kommunen å bo i. Jeg elsker Nordland, og vil alltid brenne for et bedre Nord-Norge.

Rana er en kommune i vekst. Derfor er det viktig å satse på barn og unge, klima og miljø. Vi må sammen jobbe mot at Rana blir den beste kommunen å vokse opp i, og i tillegg bo i. Derfor må vi skape arbeidsplasser, jobbe for en bedre eldreomsorg, og i tillegg gjøre skole og barnehagene våre til den beste. Vi må realisere ny flyplass, øke kollektivtilbudene og gjøre det enklere for studenter å bosette seg i kommunen. Det er også viktig å gjøre det enklere for industrien og enkeltmennesket å velge grønne løsninger, slik at vi renere luft med mindre støv.

Det er vårt ansvar som lokalbefolkning å forme Rana kommune slik vi ønsker å ha den. Er du enig i at vi trenger bedre skolestruktur, nye sykehjemsplasser og bedre samferdsel i Rana, bør du ta en titt på valgprogrammet vårt. Lykke til med valget!