Til innhold

Erlend Horn

Jeg engasjerte meg i Venstre i 2007 fordi jeg mente Venstre har den beste klima- og miljøpolitikken samtidig det er et liberalt parti som kjemper for enkeltindivider og kommende generasjoners frihet.

Jeg er en 32 år gammel bergenser født og oppvokst på Kronstad. Jeg bor nå i Starefossen sammen med min kone Saima og min 1 år gamle sønn Jacob. Jeg engasjerte meg i Venstre i 2007 fordi jeg mente Venstre har den beste klima- og miljøpolitikken samtidig det er et liberalt parti som kjemper for enkeltindivider og kommende generasjoners frihet.

I 2011 ble jeg for første gang valgt inn i bystyret i Bergen, og har i bystyreperioden 2015-2019 hatt gleden av å være sosialbyråd. En mer human rusomsorg og bedre inkludering av flyktninger har vært særlig viktig for meg, og jeg er stolt over at Bergen med Venstre i byråd har tatt viktige skritt på de områdene.

Etter Arbeiderpartiet, MDG, Venstre og KrF dannet nytt byråd etter valget i 2019, har jeg tatt fatt på oppgavene som byråd for finans, næring og eiendom.