Vern Vågsbunnen

“Å leve er ikke nok. Solskinn, frihet og en liten blomst må man ha.” – H.C.Andersen

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**


Vågsbunnen plassert midt i hjertet av kulturbyen Bergen kan bli et enestående byrom med frisk luft, fotgjengervennlige gater og yrende kultur- og næringsliv. Bergenhus Venstre ønsker en radikal forandring og målet er å få Vågsbunnen en plass på UNESCOs World Heritage list på lik linje med Bryggen.

For å få dette til må hele Vågsbunnen vernes mot tærende forurensing og støyende biltrafikk. Problemet er enktelte konserative og bakstreverske politikere og tregt byråkrati trenerer mijøtiltak og roter til framtiden for kommende bergensere.

Alle må være med å vise sin støtte til Vern Vågsbunnen og Bergenhus Venstre har derfor startet en underskriftskampanje for å sette saken i fokus.

Et vern av Vågsbunnen vil gagne miljøet, turismen, innbyggerne, næringslivet, kulturlivet; kort sagt hele Bergen!

**OBS! Denne artikkelen ble første gang publisert for 17 år siden.**